Met Zippix beheert u de website heel gemakkelijk.

Ontdek hieronder alle mogelijkheden bij een Zippix website. Geef collega’s toegang om de inhoud van uw website mee te beheren of een eigen klasblog te beheren. U kunt heel gemakkelijk uw website aanpassen, maar ook het uitbreiden van uw website met extra webpagina’s, fotogalerijen, nieuwsartikelen enz. was nog nooit zo gemakkelijk.

Plaats teksten op uw website.

Op elke plaats op uw website kunt u zelf tekst plaatsen, de opmaak bepalen en linken toevoegen.

Plaats afbeeldingen of foto’s.

Vul uw webpagina’s luchtig in, dit zal er toe bijdragen dat de bezoeker maximaal wordt aangezet om de teksten te lezen. Zorg voor een visueel beeld met voldoende gebruik van foto’s of afbeeldingen.

Plaats foto’s in een slideshow.

Nog nooit was het zo gemakkelijk om een slide- show toe te voegen op uw webpagina. Plaats de module waar u wenst, kies uw foto’s en klaar!

Plaats YouTube video’s.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, dus plaats zeker video’s op uw website! Kopiëer de url in de adresbalk van de YouTube video en plak deze in de videomodule op uw pagina en klaar!

Link naar PDF bestanden.

Wenst u pdf bestanden op uw website te plaatsen die bezoekers kunnen dowloaden? Denk maar aan schoolreglement, schoolbrochure enz. Druk op het PDF icoon en laad het bestand op, vervolgens staat er automatisch een link naar de pdf in uw tekst.

Stel alle leerkrachten voor.

Personaliseer uw website! Met deze functie kunt u heel gemakkelijk alle leerkrachten, directie en secretariaatmedewerkers voorstellen met een leuke foto en een klein tekstje.

Maak fotogalerijen aan.

Maak zelf heel eenvoudig tal van fotogalerijen aan. Dit kan gaan van klasfoto’s tot schoolactiviteiten. De bezoeker kan met een druk op één knop het fotoalbum delen op Facebook.

Plaats een schoolkalender.

Geef alle leerlingen en ouders een overzicht van alle geplande activiteiten. U kunt zelfs per activiteit een extra pagina vullen met bijkomende informatie.

Plaats nieuwsberichten.

Er is een nieuwspagina beschikbaar op uw website waarop u gemakkelijk nieuwsitems kunt publiceren. U kunt er ook voor kiezen om de 3 recentste berichten op uw homepagina te laten zien.

Gebruiksrechten

De websitebeheerder kan vanuit de Zippix instellingen zelf andere collega’s beheerder, redacteur of blogger maken.

Menu en pagina’s beheren

U kunt de website heel gemakkelijk zelf uitbreiden door extra pagina’s aan te maken. Natuurlijk kunt u ook bestaande pagina’s verwijderen.

Zet alles in de juiste volgorde.

Alle menu-items en modules op een webpagina kunt u gemakkelijk met het ‘drag & drop’ principe op de plaats naar wens slepen.

Delen maar!

De bezoekers van uw klasblog kunnen interessante artikelen of fotogalerijen ook delen via Facebook, zo zullen nog meer mensen uw nieuwe website ontdekken!

Mobielvriendelijk

De lay-out van elke pagina kunt u daarbij ook nog eens zelf volledig bepalen: plaats teksten met foto’s of plaats zelfs een slideshow. Zippix zorgt er voor dat al uw inhoud op alle toestellen mobielvriendelijk wordt weergegeven.

De Zippix klasblog vergroot de betrokkenheid van leerlingen en ouders.

Home Ontdek alle functies

Elke Zippix website is uit te breiden met onze klasblog. Deze extra module laat alle leer- krachten toe om dagelijks of wekelijks berichten te plaatsen in de eigen klasblog. Deze klasblog is vrij toegankelijk vanop de website en zo blijven ouders steeds op de hoogte van leuke activiteiten of nieuwtjes uit de klas van zoon of dochter.

ik wil de klasblog testen
Tekst Icon
Slider Icon
Image Icon
Gallery Icon
Video Icon

Plaats een tekstje met een foto, een slideshow met enkele foto’s, een fotogalerij met foto’s van een bepaalde activiteit of plaats een video in de klasblog. Omdat Zippix zo eenvoudig in gebruik is, zal het alle leerkrachten weinig tijd en moeite kosten om deze klasblog regelmatig een kleine update te geven. Zo blijft de website levendig en worden zowel leerlingen als ouders maximaal aangespoord de website te bezoeken.

En Zippix staat niet stil...

Het Zippix platform concept zal in de toekomst steeds verder uitgebreid worden met nieuwe tools zoals communicatiemodules en een ideeënbus, waarover momenteel gebrainstormd wordt en op termijn ook aangeboden. Zo blijft uw website steeds up to date, wordt de digitale weg naar ouders, leerlingen, leerkrachten en directie steeds interactiever en geeft u een eerste klas visitekaartje als eerste indruk naar ouders, die online een geschikte school zoeken voor hun kinderen.

Sint-Odilialaan 12

3930 Hamont-Achel