• De functies van het Zippix platform voor scholen.

Zippix marketing training

Net als in het bedrijfsleven zijn online marketing en online communicatie begrippen die niet weg te denken zijn in de moderne onderwijswereld. Om nieuwe leerlingen aan te trekken, is het belangrijk dat uw schoolwebsite goed vindbaar is in Google. Door de inhoud van de website van uw school regelmatig bij te werken, blijven bezoekers continu op de hoogte van het reilen en zeilen in uw onderwijsinstelling. Als die bezoekers uw website om die reden regelmatig bezoeken, zal Google dat opmerken en de inhoud van uw site als waardevol beschouwen, waardoor de website een hogere positie zal verkrijgen in de zoekresultaten.

Hoewel relevante content een zeer belangrijk aspect is voor een hoge zoekpositie binnen Google is het zeker niet de enige factor om rekening mee te houden. Bij het bepalen van de zoekpositie gaat Google ook na of andere websites een link hebben opgenomen naar uw website, of uw website mobielvriendelijk is, of u gebruik maakt van titels, tags, beschrijvingen, enzovoort. Naast technische ingrepen, kunt u de zoekpositie ook verbeteren door uw schoolwebsite te personaliseren met unieke en interessante inhoud. De online aanwezigheid van uw school start bij de website, maar daar houdt het niet mee op. Een doordacht gebruik van social media als Twitter en Facebook, het verspreiden van digitale nieuwsbrieven, het inzetten van blogs en video’s … het zijn maar enkele van de vele methoden die u kunt benutten.

Volg een Zippix marketing training en ontdek hoe uw schoolwebsite beter kan scoren in Google.

Als u uw school een online boost wenst te geven, schrijf u dan in via onze website voor een online marketing training, verzorgd door een van onze experts met jarenlange kennis op het vlak van reclame binnen de educatieve sector. Tijdens de Zippix marketing training gaan we samen met enkele medewerkers uit uw school aan de slag tijdens een workshop van één dagdeel (voor- of namiddag). In een aangename en relaxte sfeer bij ons op kantoor te Achel komen ondermeer het beheer van de website en het gebruik van social media aan het bod. Maar we geven ook vele “tips en tricks” die jullie meteen kunnen inzetten bij het gebruik van jullie website en sociale kanalen. Wenst u een volledige online marketing strategie op touw te zetten? Contacteer ons vrijblijvend. Wij kunnen u desgewenst de nodige bijstand verlenen of het volledige digitale marketing traject voor u uitwerken.

Sint-Odilialaan 12

3930 Hamont-Achel